Ei vielä ansaittuja sponsseja.
37 nelly logo original

Olemme suuri online-muotikauppa. Meiltä voit tilata vaatteita, kenkiä, alusvaatteita, urheiluvaatteita, asusteita ja kauneustuotteita sekä tytöille että pojille.

4,00 %

Siirry kauppaan

200x70

Boozt.com on verkossa toimiva muotiliike, joka on erikoistunut vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin.

3,00 %

Siirry kauppaan

Sportamore 200x70

Sportamore on suuri ja nopeasti kasvava urheilunettikauppa. Tarjoamme aina maksuttoman toimituksen ja palautuksen, sekä 30 päivän avokaupan.

2,50 %

Siirry kauppaan

Czewaxz

Fitnesstukku.com on pohjoismaiden suurin lisäravinteita harjoitus-, liikunta- ja dieettituotteita myyvä verkkokauppa.

4,00 %

Siirry kauppaan

Cdon

Valikoimaamme kuuluvat elokuvat, musiikki, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja paljon muuta.

Leluista 1,00 %; Elektroniikasta 1,25 %; Muista 4,00 %

Siirry kauppaan

Lekmer 120 60 fi

Lekmer.fi haluaa muuttaa tapaa miten leluja ostetaan netistä Skandinaviassa. Suuri valikoima lasten suosituimpia leluja, huonekaluja, tarvikkeita ja hyvä asiakaspalvelu takaa Lekmerin myynnin.

2,50 %

Siirry kauppaan

Supersaver

Supersaver.fi on suomalainen nettimatkatoimisto. Tarjoamme takuuvarmasti Suomen halvimmat hinnat lennoista ja hotelleista. Tarjontamme kattaa n. 8500 matkakohdetta ja 30000 hotellia ympäri maailmaa.

5,00 €

Siirry kauppaan

Lensway logo 200

Lensway on piilolinssien ja silmälasien verkkokauppa. Matalat hinnat, nopeat toimitukset, helppo tilaustapa, maksu laskulla ja vahvat tavaramerkit ovat valttejamme.

2,75 €

Siirry kauppaan

Fde logo biger

Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa.

2,50 %

Siirry kauppaan

200x70

Netistä kenkien ostaminen pitää olla hauskaa! Footway on nopeasti kasvava kenkäliike ja valikoimasta löytyy useita satoja kenkämerkkejä.

4,00 %

Siirry kauppaan

200x70 msft logo

Olitpa kotona, toimistossa tai liikkeessä, elämä ei koskaan pysähdy. Microsoft-tuotteet tarjoavat asiakkaillesi älykkäitä, helppoja ja aikaa säästäviä työkaluja. Pelivalikoiman lisäksi myös ohjelmistoja voi ladata sähköisesti.

Ohjelmistot 5,00 %; Xbox ja pelit 2,50 %; Laitteet 1,00 %

Siirry kauppaan

Spartoo

Spartoo on tarina kolmesta kaveruksesta, joiden intohimona on kengät ja Internet. Pitkän harkinnan jälkeen he päättivät perustaa oman kenkiä myyvän verkkokaupan.

5,00 %

Siirry kauppaan

58 eckeroline uusi logo 3 original

Matkavalikoimamme kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin.

3,07 %

Siirry kauppaan

Babyshop logo com 200

Babyshop.com myy korkealaatuisia lastenvaatteita ja –tuotteita. Valikoimassa on esimerkiksi lastenvaatteita ja -kenkiä, hoitolaukkuja, turvaistuimia, lastenvaunuja ja leluja 0-8-vuotiaille lapsille.

4,00 %

Siirry kauppaan

Yves logo

Yves Rocher on kasvipohjaisten kauneustuotteiden valmistaja. Tuotteet valmistetaan tarkan laadunvalvonnan alla ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Eläinten oikeudet ja hyvinvointi ovat tärkeitä.

5,00 % yli 15€ ostoksista, muuten 2,00 %

Siirry kauppaan

200x70 fi

NordicFeel – parempi ja helpompi kuin Tax Free. Myymme hajuvesiä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita reilusti alle vähittäismyyntihintojen.

5,00 %

Siirry kauppaan

Tavallisimpia kysymyksiä

Olemme keränneet tähän tavallisimpia kysymyksiä joukkueen sponsorointiin liittyen. Löydät vastauksen kysymyksiisi tästä. Jos haluat tarkempia tietoja, ota yhteyttä joukkueen managereihin.

 1. Pitääkö minun mennä verkkokauppaan joka kerta joukkueen Sponssisivun kautta?

  Kyllä. Vain joukkueen Sponssisivun kautta menemällä verkkokauppa tunnistaa, että tällä kerralla tekemäsi ostokset oikeuttavat juuri kyseisen joukkueen sponsorointiin.

 2. Kuinka paljon joukkue saa sponsorointia ostoksestani?

  Mukana olevat verkkokaupat voivat maksaa joko kiinteän euromäärän tai (yleisemmin) jonkun prosenttiosuuden ostoksesi arvosta. Sponssi vaihtelee verkkokauppakohtaisesti: prosenttiosuus on yleenä 3-5% ostoksen ALVittomasta arvosta.

 3. Maksavatko tavarat enemmän, jos ostan Sponssisivun kautta?

  Ei todellakaan, usein jopa päinvastoin! Mukana olevat verkkokaupat saavat Sponssisivulla arvokasta näkyvyyttä, hyviä asiakkaita ja ovat mukana tukemassa joukkueiden toimintaa.

 4. Näkevätkö joukkueen jäsenet, mitä ostin verkkokaupasta?

  Ei, kukaan muu kuin kauppias ei tiedä mitä ostit. Joukkue näkee vain summan, jonka verkkokauppa tilittää heille.

 5. Maksaako Sponssisivun käyttäminen joukkueelle jotain?

  Ei maksa. Sponssisivua käyttämällä joukkue voi ainoastaan tienata. Nyt Sponssisivun saa käyttöön maksutta. Jatkossa mahdollisesti joudumme laskuttamaan hallinnointikuluja, mutta nekin otetaan ainoastaan jos joukkueelle tätä kautta tulevat varat kasvavat tarpeeksi.

 6. Voinko sponssata ostoksellani useampaa joukkuetta?

  Yksi ostoskerta verkkokaupassa voi hyödyttää vain yhtä joukkuetta. Voit kuitenkin tehdä monta ostoskertaa, jokaisen eri joukkueen Sponssisivun kautta.

 7. Kuinka nopeasti varat tulevat joukkueelle?

  Verkkokaupat tyypillisesti tekevät tilityksen kerran kuukaudessa: tammikuun ostokset lasketaan helmikuun puolivälissä ja tilitetään eteenpäin maaliskuussa. Viive on siis useimmiten kaksi kuukautta. Nopeaan rahapulaan tästä ei ole apua, mutta pitkän aikavälin varainkeruussa kyllä.

 8. Saako joukkue sponssia jokaisesta Sponssisivun kautta tehdystä ostoksesta?

  Tähän pyritään! Taustalla on kuitenkin monimutkainen teknologia, joka joissain harvoissa tilanteissa ei toimi oikein. Tyypillisimpiä esimerkkejä ovat käyttäjät, joiden selaimet eivät hyväksy evästeitä (cookies), käyttäjät joilla on Adblock-ohjelmisto ja käyttäjät joiden virustorjuntaohjelmisto on säädetty poistamaan kaikki selainliikenteen seuranta.